website tervezési és implementációs szolgáltatások

Manapság egy cég számára nélkülözhetetlen a világhálós jelenlét, legfőképpen egy gyorsan frissülő, a piaci igényekre gyors reagálást lehetővé tevő, 24 órában elérhető jelenlétet biztosító website-tal az Ön meglevő és potenciális ügyfelei könnyen és hatékonyan tájékozódhatnak cégének szolgáltatásairól, eseményeiről. A hagyományos, nyomtatott brosúrákkal ellentétben website-ját minimális költséggel mindig naprakészen, frissen tarthatja, továbbá dinamikus, a látogatók igényeihez alkalmazkodó, interakciót elősegítő alkalmazásokkal sokkal hatékonyabbá teheti ügyfeleivel történő kapcsolattartását.

Cégünk több mint 10 éves website tervezési és készítési tapasztalattal rendelkezve az Ön igényei alapján készíti el az Ön céljainak és elképzeléseinek, illetve az Internet lehetőségeinek figyelembe vételével az Önnek leginkább ideális honlaprendszerét (website-ját).

Az első lépés: felmérés

Hogy website-ja minél tökéletesebb szerepet töltsön be az Ön cégének életében, cégünk felméri, hogy Önök milyen elvárásokat támasztanak építendő website-jukkal kapcsolatban, milyen funkcionalitás valósuljon meg. Ebben a fázisban kollegánk javasolhat olyan megoldásokat is, amelyre Ön esetleg nem is gondolt, és amelyek website-ját még tökéletesebbé tehetik, ezért mindenképpen érdemes már a legelső lépést nálunk kezdenie.

A második lépés: grafikai és ergonómiai tervezés

Ahhoz, hogy website-ja élményszinten minél tökéletesebb legyen, felkészült csapatunk a site grafikai tervét a jelenlegi trendekhez és az Ön cégének arculatához illeszkedően készíti el; továbbá, hogy website-jának látogatói minél könnyebben tájékozódjanak és minél könnyebben használhassák website-ját, ergonómiailag is megtervezzük a website működését.

A harmadik lépés: kivitelezés és tesztelés

Cégünk nagy programozói és website-szerkesztési tapasztalattal rendelkező kollegái a terveknek megfelelően elkészítik az Ön site-ját, majd tesztelik, hogy lehetőség szerint az indulásra semmilyen hiba ne maradjon.

A negyedik lépés: tartalomfeltöltés

Mivel cégünk minden website-ot az Ön által kezelhető tartalom-menedzsment rendszerrel (WEBGÉP3) lát el, ezért lehetősége nyílik arra, hogy kezdeti tartalomfeltöltését akár önmaga végezze el; ha inkább ránk bízza ezt, természetesen készséggel állunk rendelkezésére.

Az ötödik lépés: normális üzem

Mikor website-ja megérett a nyilvános indításra, cégünk azt saját, 24 órában elérhető internetes szerverén elhelyezi és megnyitja a látogatók előtt. A normális üzem részeként a website napi szinten frissülő forgalmi statisztikákkal szolgál az Ön számára, lehetőséget biztosít a tartalom villámgyors megváltoztatására a böngészőből használható tartalom-menedzsment felületen keresztül, és rendszeres mentésekben részesül.

A hatodik lépés: népszerűsítés és promóciós szolgáltatások

Ahhoz, hogy website-ja minél ismertebb legyen a világháló közössége előtt, és minél több látogatót érjen el, fontos, hogy a website megfelelő népszerűsítést is kapjon. Ez legegyszerűbben az Ön által már használt hirdetési elemeket felhasználva (névjegykártya, nyomtatott és egyéb médiás hirdetések, cégkatalógus stb), azokban a website elérhetőségét megjelenítve történhet. Ahhoz azonban, hogy website-ja még szélesebb körben váljon ismertté, további promóciós szolgáltatások szükségesek. Ezekben cégünk nagy tapasztalattal áll az Ön rendelkezésére.

Milyen egyéb lehetőségei vannak website-ja kiépítésében?

Cégünk az alábbi dinamikus megoldásokkal tudja szállítani website-ját:

  • WEBGÉP3 tartalom-menedzsment rendszer (alapkiépítésben);
  • többszintű hozzáférési rendszerrel kialakított, felhasználókra leszűrt szolgáltatások;
  • online bolt rendszerek, akár online fizetési megoldásokkal is (emelt díjas SMS, online bankkártyás tranzakciók stb);
  • galériák, letöltési rendszerek;
  • egyéni adatbázis szolgáltatások;
  • közösségi szolgáltatások (vendégkönyv, vélemény, fórumok, apróhirdetési rendszerek, chat, stb);
  • FLASH-multimédia elemek használata;
  • levelezési és értesítési listák, fel- és leiratkozási lehetőséggel vagy menedzselt címlistával;
  • streaming média használata.

Természetesen cégünk az Ön igényei alapján bármilyen dinamikus rendszert ki tud építeni az Ön website-jára, amit csak az Internet lehetőségei megengednek.

:: vissza a szolgáltatások főoldalára